WALLER CREEK POP-UP PICNIC

Installations


LOCATION: Austin, TX

Commissioned by the Waller Creek Conservancy to design and build an installation for the April 2013 Pop-Up Picnic. Jack’s original proposal was a 150′ diameter geo-desic sphere made from scaffolding parts — that was probably going to cost too much. The next iteration was a simple campfire. Once it was clear that the City of Austin was not going to support the campfire concept, the idea of a “virtual” — or even “structural” — campfire emerged.

Adventurer Spence Kellum was critical to the design and the math.



Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.


Instagram


Contact